2018-06-02 06:30:52• hírek • Blikk.hu

Baukó Éva, az egykori VV-sztár sehol nem kap munkát

Baukó Éva úgy érzi, a televíziók nem bíznak benne kellőképpen, így hosszú távon egyik csatornánál sem tudott megragadni. Ráadásul ismertsége miatt a civil életben is nehezen talál munkát, ezért ahogy fogalmaz, tíz éve él létbizonytalanságban, a tartalékait kell felemésztenie.

"Legutóbb a TV2-nél 13 adásra volt szerződésem, vendég műsorvezető voltam, pedig úgy érzem jól ment a dolog. Ám úgy tűnik, 2018-ban már nem alkalmaznak tovább és sajnos az RTL Klubnál is ez lesz a helyzet" – szomorkodott a ValóVilág 4 évadának döntőse.


"Pedig mindkét csatornánál letettem valamit az asztalra. Anyukám is mondta, nem érti ezt a távolságtartást, csinos vagyok, leszámoltam a függőségekkel és nagy a szám, ha kell, van bennem lehetőség. Pitizni azonban nem fogok egyetlen szerkesztőnél sem! Lehet engem nem kedvelni, de hogy nem alkalmaznak, az szakmaiatlanság. Több olyan műsor is van, amiben simán szerepelhetnék, de a csatornák mindig ugyanazokat a szereplőket koptatják, ahelyett hogy mernének újítani!"


A dacos Éva úgy érzi, több olyan műsor is volt a közelmúltban, ahol megállta volna a helyét, ám el kell gondolkodnia azon, hogy civil munkát keres. "Próbálkozom, de nem egyszerű ennyi szereplés után – sóhajtott. – Főleg, mert nem is tudnám magam fodrászként vagy műkörmösként elképzelni."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: